Oletko pohtimassa strategiaa? Katso tästä yksinkertaisempi tapa.
Etsitkö osallistavaa tapaa tehdä strategia?
"Kun kaikki saavat olla mukana, ei tarvita jalkautusta!"
Voit tehdä strategian ihan uudella tavalla, voit ottaa ihmiset mukaan. Ei tarvitse enää myydä strategiaa heille. Ja lopputuloksen voi yksinkertaistaa. Helpottaa implementointia. Läpimenoaika puolittuu ja Ihmiset innostuvat.
Lue tästä ja ota yhteyttä kun haluat kysyä lisää. 🤩
 Näin saat strategian tulille
1. Osallista ihmiset
Voit nyt osallistaa ison porukan mukaan tehokkaasti digifasilitoinnilla. Jalkautusta ei tarvita. Ovat mukana ja innostuvat!
2. Haasta uskomuksia
Puhkaise kupla. Haasta yhdessä kasvun oletuksia. Tee oletukset näkyväksi.
Selvitä miten vastaat uskomuksiin. 
3. Yksinkertaista tulos
Lineaarinen strategia on kuollut! Voit kirjata strategian yhdelle sivulle ja päivittää sitä ketterästi matkalla.
Strategia tulille!

Strategia toteutuu kun kolme ketjutettua luuppia pyörii jatkuvasti

VALMISTELE
Tuore näkökulma.
Osallistava prosessi.
OIVALLA
Ajattelun haastaminen.
Strategia yhdelle sivulle.
SUUNTAA
Tavoitteet. Mittarit.
Viikkokokous.
UUDISTA
Viikon työni.
Uusien tapojen pelikirja.
Oletko vaiheessa 1 alkamassa strategian päivittämistä? Lue lisää parhaista käytännöistä.  

Vai oletko vaiheessa 2, jolloin implementointi alkaa? Lue miten voit tehdä sen tehokkaasti.
Vai tökkiikö toteutus? Lue miten saat uudet käytännöt toteutettua operatiiviseen toimintaan. 
MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT?
Mikko Marttunen, CEO Balanco Accounting
"Strategiassa pitää olla mahdollisimman pieni määrä fokusalueita, että päästään tehokkaasti ja nopeasti niitä toteuttamaan."
“Aika mahtava kokemus vetää tämän kokoisen firman strategia niin
intensiivisellä aikataululla, kuitenkaan niin että se tuntuisi läkähdyttävältä. "
- Että kaikki osallistuu strategian ja arvojen laadintaan muutti tiedostamatta ihmisten ajattelua…
ANTTI HELLBERG
CEO Project-IT
- Must-Win Battle:t ja niiden alla nämä Breakthrough:t auttavat meitä jatkuvasti miettimään mitä pitää tehdä, jotta strategia toteutuu.
JOHANNA LAMMINEN
CEO Gasum
- Koko prosessi pitäisi miettiä uudestaan ja lähteä liikkeelle siitä, että on hyvin selkeää, ja koko organisaation omaksuma 1Pager...
BO HARALD
Board Professional
- Jos strategian kiteyttämisen yhdelle sivulle saa aikaiseksi, niin visioon pääseminen muuttuu yhtäkkiä paljon, paljon konkreettisemmaksi.
NIKLAS HED
Rovio, perustaja
- 1Pager prosessin suurin hyöty on se,
että meillä on  yhdessä sovittu järjestelmällinen lista, to-do fokusasioita.
MIKA MUSTAKALLIO
MORS Software, CEO
"Henkilöstö on ollut mukana tekemässä strategiaa, ne on nähnyt ne kiteytykset 1Pageriin. Sen jälkeen tekemisen intensiteetti on paljon suurempi."
LASSE ALBÄCK
Tilaajavastuu, CEO
"Strategiatyömme oli nopea, tehokas, vähän yllättäväkin, toisaalta myös hauska tapa luoda jotain tiivistä yhdessä kaikkien kolleegoiden kanssa.” 
TARJA JUSSILA
H+K Strategies, CEO
"Yksinkertaisuus ilahdutti koko porukkaa. Liikennevaloseuranta on pistänyt
meidät katsomaan kuukausittain missä 
mennään."
JARI VIRRANKOSKI
DeLaval Suomi, MD
Rdigo - oppaasi strategiamatkalle
Paljastamme Sinulle, että uusi voittava strategia voidaan luoda alle puolessa ajassa, yhdessä porukkasi kanssa löytämällä juuri oikean fokuksen kasvulle. Autamme sinua kiteyttämään strategian ja tavoitteet yhdelle sivulle - Strategy 1Pageriksi. Kunnon haastamisella ja digifasilitoinnilla tämä on mahdollista. 

Rdigo on strategia-boutique, joka on erikoistunut strategian yksinkertaistamiseen sekä koko porukan mukaanottoon heti alusta alkaen digillä. Viemme teidät uudenlaiselle strategiamatkalle! "Redigo" on latinaa, tarkoittaa "minä uudistan". Vokaali piti jättää pois, jotta saimme .comin, hih! 

Olemme Ekin kanssa oppineet paljon sekä onnistumisista että virheistämme. Ensin toimimme itse isoissa yrityksissä ja sen jälkeen olemme konsultoineet satoja muita: isoja, keskikokoisia ja pieniäkin. Emme tee takahuoneissa työtä, vaan yhdessä kanssanne.

Lue lisää Rdigosta, taustoistamme ja Senior Advisoreistamme täältä. 
MARKUS WESTERLUND
Senior Partner, tj
Markus on strategian ja asiakkuuksien hallinnan ammattilainen ja perusti Rdigon vuonna 2007. Hän toimi 10 vuotta konsulttiyhtiö Vectian toimitusjohtajana ja partnerina. Markuksella on myös pitkä ura ICT-alalla, kansainvälisessä myynnissä, markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä Nokiassa ja ICL:ssä. 

Markuksen erityistaito on yksinkertaistaa monimutkaisia kokonaisuuksia, löytää käytännönläheisiä ratkaisuja ja luoda ryhmään energiaa. Hän on ollut uuden teknologian hyödyntämisen pioneeri kautta uransa. Passiona on koko henkilöstön mukaanottaminen strategian pohtimiseen teknologiaa hyödyntäen.

Markuksella on oopperalaulaja vaimo, kolme lasta sekä pitkä tausta kuoronjohtajana.

Soita Markukselle: +358 50 67030
ERKKI KARI-KOSKINEN
Senior Partner
Erkki on toiminut strategiakonsulttina lukuisissa yrityksissä rakennusalalla, energia-sektorilla, ICT-yrityksissä, asiantuntijayrityksissä ja julkisen sektorin organisaatioissa. Tyytyväisiä asiakkaita löytyy suurista pörssiyrityksistä pieniin kasvuyrityksiin. 

Erkki on kerännyt liikkeenjohdon kokemusta yli 15 vuoden aikana mm. Fortumissa yksikönjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hänellä on myös ollut lukuisia hallitusjäsenyyksiä.

Soita Erkille: +358 50 453 6547
VELI-MATTI SAVO
Senior Partner
Veli-Matti on toiminut koko työuransa kansainvälisissä liikkeenjohdon tehtävissä mm. Saksassa, Englannissa, Venäjällä, Puolassa ja Pohjoismaissa. Strategioiden luominen ja niiden implementointi on ollut kaikkien tehtävien yhteinen nimittäjä.

Veli-Matin taustalta löytyy mm. yksikönjohtajan/ toimitusjohtajan/maajohtajan tehtäviä Martelasta ja Parocista. Tehtäviin on sisältynyt mm. yritysten liiketoimintojen ostamista ja myymistä, start-uppeja sekä yritysvastuullisuuden johtamista. Positiivisena tuloksena näistä kokemuksista hänelle on syntynyt myös eri kulttuurien laaja-alainen ymmärtäminen.

Veli-Matti on aktiivinen hyvän hallitustyön puolestapuhuja sekä toimii myös itse hallituksissa. Hän rentoutuu merellä purjehtien – mielellään perheensä parissa.

Soita Veli-Matille: +358 400 688535
Kari Mäkelä - Board Professional, CEO
"Tämä kiteytys ja yksinkertaistaminen on ollut kyllä ihan rautaa
ja on saanut koko henkilökunnan mukaan.
Kantapään kautta opittuja asioita:
Nykyajattelun haastaminen. Ennen olimme aivan liian ystävällisiä siinä mielessä, että emme niin suoraan haastaneet johdon omia ajatuksia. Nyt olemme saaneet palautetta, että tämä on juuri sitä parasta. On opittu haastamaan kasvun oletuksia. Silloin siirretään isoja kiviä, nähdään ihan uusia mahdollisuuksia eikä vaan tehdä marginaalisia parannuksia. 
 
Tärkein oppi on kuitenkin ihmisten mukaan ottaminen heti alusta yhteiselle matkalle. Ei vaan teennäistä kommentointia ja keskusteluttamista jälkikäteen, vaan aitoa yhdessä tekemistä. Jopa sana "osallistaminen" on ajatuksena vielä hieman manipulatiivinen - jonkun ottamista mukaan toisen juttuun. Ei, pitää matkustaa aidosti yhdessä. Miksei näin tekisi, kun sen nyt voi tehdä tehokkaasti ja helposti digillä. Palkintona on nopeus, parempi kasvu ja tulos. Siinä motiivi.

Yksinkertaistaminen. Yhdessä koko porukan kanssa keitämme näkemykset kokoon ja sitten lopulta strategia on kiteytetty yhdelle sivulle - Strategy 1Pageriksi. Usko tai älä, tämä onnistuu suurissakin yrityksissä! Yksinkertaistamisen taito on kettinkiä. 

Salainen aseemme on digifasilitointi. Digiworkshopeilla, yhteisillä digitauluilla ja nopeilla kyselyillä saamme hiljaisetkin antamaan panoksensa näkyville. Kaikki voivat puhua yhtä aikaa tässä mediassa! Useimmille tämä digimuoto on vielä uutta, mutta yllättyvät poikkeuksetta kuinka helppoa ja innostavaa se on! Jos osaat lähettää sähköpostin, osaat tämänkin. Ei voi muuta sanoa kuin että VIHDOIN!
Uudistuminen on turvallisin vaihtoehto
Jähmeys on yhteinen vihollisemme. Jostain kumman syystä useimmat ihmiset etsivät turvallisuutta perinteisistä malleista eikä uudistumisesta. Uskomme kuitenkin, että uudistuminen on ainoa turvallinen asia tässä maailmassa. Ja se on lisäksi hauskaa.

Suomalaiset yritykset tarvitsevat uusiutumista. Kiristyvä kehityspaine on olemassa joka puolella. Teetkö sitten tätä omin nokkinesi tai käytätkö ulkopuolista apua, tärkeää on saada aikaan uutta ajattelua. 

Ole uudentekijä! 

Haluamme omalta osaltamme osallistua näihin talkoisiin. Ota yhteys jos haluat sitoumuksetta vain jutella, tai jos tarvitset apua. Aina oppii!
Markus soitti nuorena urkuja ja istahti nyt vuosien jälkeen uudestaan urkujen ääreen kameratiimin läsnäollessa. Pikkaisen hullu ajatus, arvaa jännittikö... Katso miten kävi...

Oivallus: Strategiahan on kuin sävellys ja kaikki pillit tarvitaan sen toteuttamiseen. ORGANisatiossakin on niin, mutta säveltäminen tehdään nykyään yhdessä.

Nauhoituksen jälkeen: Yllätys oli suuri, kun jalat vielä toimi ja Bachin d-molli Toccata oli jopa ulkomuistissa. Jesss! :)
Rdigo
Copyright 2019 - Rdigo
Laskutusosoite

Stenbergintie 27
02700 Kauniainen
Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite:
003721208580
Operaattori: OpusCapita Solutions Oy
Operaattorin välittäjätunnus:
003721208580
Laskut sähköpostilla

markus.westerlund@rdigo.com