Oletko pohtimassa strategiaa? Katso tästä yksinkertaisempi tapa.
Etsitkö ketterää tapaa virittää strategiaa?
"Strategian ei tarvitse olla vaikea asia"
Voit tehdä ihan uudella tavalla, voit yksinkertaistaa. Voit ottaa ihmiset mukaan. 
Ei tarvitse enää myydä strategiaa heille. Fasilitoimme käyttäen digiä ja senioriteettiämme. Voit nopeuttaa toimeenpanoa. Läpimenoajan voi puolittaa! 
 
Olemme nähneet epäonnistumisia. Siksi perustimme Rdigon. 
Haastamme kysymyksillä ja yksinkertaistamme strategian kovan ytimen. 
Kolme salaisuutta strategiasta:
Salaisuus 1
Voit nyt ottaa ison porukan mukaan tehokkaasti digifasilitoinnilla. Ilahtuvat!
Salaisuus 2
Haastamalla yhdessä kasvun oletuksia löydätte uuden kilpailuedun. 
Salaisuus 3
Linearinen strategia on kuollut!
Eläköön yksinkertaisuus ja ketteryys!
MARKUS WESTERLUND
Senior Partner, tj
Markus on strategian ja asiakkuuksien hallinnan ammattilainen ja perusti Rdigon vuonna 2007. Hän toimi 10 vuotta konsulttiyhtiö Vectian toimitusjohtajana ja partnerina. Markuksella on myös pitkä ura ICT-alalla, kansainvälisessä myynnissä, markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä Nokiassa ja ICL:ssä. 

Markuksen erityistaito on yksinkertaistaa monimutkaisia kokonaisuuksia, löytää käytännönläheisiä ratkaisuja ja luoda ryhmään energiaa. Hän on ollut uuden teknologian hyödyntämisen pioneeri kautta uransa. Passiona on koko henkilöstön mukaanottaminen strategian pohtimiseen teknologiaa hyödyntäen.

Markuksella on oopperalaulaja vaimo, kolme lasta sekä pitkä tausta kuoronjohtajana.
ERKKI KARI-KOSKINEN
Senior Partner
Erkki on toiminut strategiakonsulttina lukuisissa yrityksissä rakennusalalla, energia-sektorilla, ICT-yrityksissä, asiantuntijayrityksissä ja julkisen sektorin organisaatioissa. Tyytyväisiä asiakkaita löytyy suurista pörssiyrityksistä pieniin kasvuyrityksiin. 

Erkki on kerännyt liikkeenjohdon kokemusta yli 15 vuoden aikana mm. Fortumissa yksikönjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hänellä on myös ollut lukuisia hallitusjäsenyyksiä.
MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT?
Johanna Lamminen, CEO Gasum
"Suurimmat hyödyt tästä tavasta on, että sitä on helppo kommunikoida jatkuvasti henkilökunnalle"
“Me loimme hyvin voimakkaasti johtoryhmän kanssa yhdessä nämä Must-Win Battle:t ja niiden alle nämä Breakthrough:t, jotka auttavat meitä jatkuvasti miettimään sitä, että mitkä ovat ne toimenpiteet ja tehtävät, joita meidän täytyy tehdä, että strategia toteutuu."
Yksinkertaisuus motivoi!
"Koko prosessi pitäisi miettiä uudestaan ja lähteä liikkeelle siitä, että on hyvin selkeää, ja koko organisaation omaksuma 1Pager..."
BO HARALD
Board Professional
"Jos sen [strategian kiteyttämisen yhdelle sivulle] saa aikaiseksi, niin silloin visioon pääseminen muuttuu yhtäkkiä paljon, paljon konkreettisemmaksi."
NIKLAS HED
Rovio, perustaja
"1Pager prosessin suurin hyöty on se, 
että meillä on järjestelmällinen lista, yhdessä sovittu lista,
to-do fokusasioita"
MIKA MUSTAKALLIO
MORS Software, CEO
"Henkilöstö on ollut mukana tekemässä strategiaa, ne on nähnyt ne kiteytykset  1Pageriin. Sen jälkeen tekemisen intensiteetti on paljon suurempi."
LASSE ALBÄCK
Tilaajavastuu, CEO
"Strategiatyömme oli nopea, tehokas, vähän yllättäväkin, toisaalta myös hauska tapa luoda jotain tiivistä yhdessä kaikkien kolleegoiden kanssa.” 
TARJA JUSSILA
H+K Strategies, CEO
"Yksinkertaisuus ilahdutti koko porukkaa. Liikennevaloseuranta on pistänyt
meidät katsomaan kuukausittain missä 
mennään."
JARI VIRRANKOSKI
DeLaval Suomi, MD
Strategia on virkistävä matka
VALMISTELE
Tuore näkökulma.
Osallistava prosessi.
OIVALLA
Ajattelun haastaminen.
Strategia yhdelle sivulle.
SUUNTAA
Tavoitteet. Mittarit.
Viikkokokous.
UUDISTA
Viikon työni.
Uusien tapojen pelikirja.
Rdigo - oppaasi strategiamatkalle
Paljastamme Sinulle, että uusi voittava strategia voidaan luoda alle puolessa ajassa, yhdessä porukkasi kanssa löytämällä juuri oikean fokuksen kasvulle. Autamme sinua kiteyttämään strategian ja tavoitteet yhdelle sivulle - Strategy 1Pageriksi. Kunnon haastamisella ja digifasilitoinnilla tämä on mahdollista. 

Rdigo on strategia-boutique, joka on erikoistunut strategian yksinkertaistamiseen sekä koko porukan mukaanottoon heti alusta alkaen digillä. Viemme teidät uudenlaiselle strategiamatkalle! "Redigo" on latinaa, tarkoittaa "minä uudistan". Vokaali piti jättää pois, jotta saimme .comin, hih! 

Olemme Ekin kanssa oppineet paljon sekä onnistumisista että virheistämme. Ensin toimimme itse isoissa yrityksissä ja sen jälkeen olemme konsultoineet satoja muita: isoja, keskikokoisia ja pieniäkin. Emme tee takahuoneissa työtä, vaan yhdessä kanssanne.

Lue lisää Rdigosta, taustoistamme ja Senior Advisoreistamme täältä. 
Kari Mäkelä - Board Professional, CEO
"Tämä kiteytys ja yksinkertaistaminen on ollut kyllä ihan rautaa
ja on saanut koko henkilökunnan mukaan.
Kantapään kautta opittuja asioita:
Nykyajattelun haastaminen. Ennen olimme aivan liian ystävällisiä siinä mielessä, että emme niin suoraan haastaneet johdon omia ajatuksia. Nyt olemme saaneet palautetta, että tämä on juuri sitä parasta. On opittu haastamaan kasvun oletuksia. Silloin siirretään isoja kiviä, nähdään ihan uusia mahdollisuuksia eikä vaan tehdä marginaalisia parannuksia. 
 
Tärkein oppi on kuitenkin ihmisten mukaan ottaminen heti alusta yhteiselle matkalle. Ei vaan teennäistä kommentointia ja keskusteluttamista jälkikäteen, vaan aitoa yhdessä tekemistä. Jopa sana "osallistaminen" on ajatuksena vielä hieman manipulatiivinen - jonkun ottamista mukaan toisen juttuun. Ei, pitää matkustaa aidosti yhdessä. Miksei näin tekisi, kun sen nyt voi tehdä tehokkaasti ja helposti digillä. Palkintona on nopeus, parempi kasvu ja tulos. Siinä motiivi.

Yksinkertaistaminen. Yhdessä koko porukan kanssa keitämme näkemykset kokoon ja sitten lopulta strategia on kiteytetty yhdelle sivulle - Strategy 1Pageriksi. Usko tai älä, tämä onnistuu suurissakin yrityksissä! Yksinkertaistamisen taito on kettinkiä. 

Salainen aseemme on digifasilitointi. Digiworkshopeilla, yhteisillä digitauluilla ja nopeilla kyselyillä saamme hiljaisetkin antamaan panoksensa näkyville. Kaikki voivat puhua yhtä aikaa tässä mediassa! Useimmille tämä digimuoto on vielä uutta, mutta yllättyvät poikkeuksetta kuinka helppoa ja innostavaa se on! Jos osaat lähettää sähköpostin, osaat tämänkin. Ei voi muuta sanoa kuin että VIHDOIN!
Uudistuminen on turvallisin vaihtoehto
Jähmeys on yhteinen vihollisemme. Jostain kumman syystä useimmat ihmiset etsivät turvallisuutta perinteisistä malleista eikä uudistumisesta. Uskomme kuitenkin, että uudistuminen on ainoa turvallinen asia tässä maailmassa. Ja se on lisäksi hauskaa.

Suomalaiset yritykset tarvitsevat uusiutumista. Kiristyvä kehityspaine on olemassa joka puolella. Teetkö sitten tätä omin nokkinesi tai käytätkö ulkopuolista apua, tärkeää on saada aikaan uutta ajattelua. 

Ole uudentekijä! 

Haluamme omalta osaltamme osallistua näihin talkoisiin. Ota yhteys jos haluat sitoumuksetta vain jutella, tai jos tarvitset apua. Aina oppii!
Markus soitti nuorena urkuja ja istahti nyt vuosien jälkeen uudestaan urkujen ääreen kameratiimin läsnäollessa. Pikkaisen hullu ajatus, arvaa jännittikö... Katso miten kävi...

Oivallus: Strategiahan on kuin sävellys ja kaikki pillit tarvitaan sen toteuttamiseen. ORGANisatiossakin on niin, mutta säveltäminen tehdään nykyään yhdessä.

Nauhoituksen jälkeen: Yllätys oli suuri, kun jalat vielä toimi ja Bachin d-molli Toccata oli jopa ulkomuistissa. Jesss! :)
Rdigo
Copyright 2019 - Rdigo